Γνωρίστε την ομάδα μας

Βασίλειος Ι. Χρονόπουλος - Δικηγόρος LLM Ποινικού

Γεννήθηκε το έτος 1987. Τελείωσε το έτος 2005 το 1ο Ενιαίο Λύκειο Παλλήνης “Pierre de Coubertin” όπου και εισήχθη στη Νομική Σχολή Αθηνών. Αποφοίτησε το έτος 2010 οπότε και εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως στρατονόμος το έτος 2011.

Ξεκίνησε άσκηση δικηγορίας στο Ποινικό Τμήμα του Εφετείου Αθηνών (2011-2012) και την ολοκλήρωσε στο δικηγορικό γραφείο “Ιωάννη Θωμά & Συνεργατών”. Ορκίστηκε δικηγόρος τον Οκτώβριο του 2012 και παρέμεινε συνεργάτης στο ανωτέρω δικηγορικό γραφείο με αποκλειστική ενασχόληση στον τομέα του Ποινικού Δικαίου. Την περίοδο 2018-2019 εργάσθηκε στο δικηγορικό γραφείο “Παπαμεντζελόπουλος-Πίττας-Χρονόπουλος & Συνεργάτες”, όπου αναλάμβανε όλες τις ποινικές υποθέσεις του γραφείου.

Τον Σεπτέμβριο του έτους 2019 συνέστησε από κοινού με τη σύζυγό του Στυλιανή Μπακαμήτσου-Χρονοπούλου το δικηγορικό γραφείο “Χρονόπουλος & Συνεργάτες”, όπου πλέον διαχειρίζεται όλες τις ποινικές υποθέσεις του γραφείου έπειτα από την 8ετή πείρα του στον ποινικό κλάδο και την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι εντολείς του σε πανελλαδικό επίπεδο. Από το έτος 2014 έως και σήμερα είναι εθελοντής στο “ΚΕΘΕΑ Εν Δράσει”, όπου προσφέρει αφιλοκερδώς τις νομικές του γνώσεις σχετικά με τα ναρκωτικά σε εξαρτημένους χρήστες σε μηνιαία βάση. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά. Μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων.

Στυλιανή Κ. Μπακαμήτσου - Χρονοπούλου - Δικηγόρος LLM Αστικού

Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1992, αριστούχος του 1ου Γενικού Λυκείου Άρτας, εισήχθη από τους πρώτους στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, έχοντας λάβει υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών για τη σειρά εισαγωγής της, από την οποία και αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Πραγματοποίησε το σύνολο της δικηγορικής της άσκησης στο Δικηγορικό Γραφείο «Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου & Συνεργάτες», αποκομίζοντας ουσιαστική γνώση και εμπειρία στους τομείς του Αστικού, Ποινικού και Διοικητικού Δικαίου, Αναγκαστικής Εκτέλεσης, Τραπεζικού Δικαίου. Συνέχισε να εργάζεται εκεί και ως νέα Δικηγόρος, συνεργαζόμενη με τους εξαιρετικούς Συναδέλφους Δημήτριο Ν. Αυλωνίτη και Ιωάννη Ε. Βαονάκη, με τους οποίους διατηρεί μέχρι και σήμερα άριστες σχέσεις και εξωτερική συνεργασία, τιμώντας τις αξίες του επαγγέλματος, που οι ίδιοι της δίδαξαν.

Το Σεπτέμβριο του έτους 2019 συνέστησε από κοινού με το σύζυγό της Βασίλειο Ι. Χρονόπουλο, το δικηγορικό γραφείο “Χρονόπουλος & Συνεργάτες”, στην «καρδιά της δικαιοσύνης», απέναντι από τον Άρειο Πάγο, όπου πλέον διαχειρίζεται τις υποθέσεις αστικού δικαίου του γραφείου. Ομιλεί άπταιστα την αγγλική και πολύ καλά τη γερμανική γλώσσα, ενώ διαθέτει πιστοποιημένες γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ως μάχιμη Δικηγόρος με καθημερινή παρουσία στα Δικαστήρια των Αθηνών αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, έχει χειριστεί επιτυχώς σημαντικό όγκο υποθέσεων των πελατών της, επιτυγχάνοντας την έκδοση θετικών δικαστικών αποφάσεων.

Οι συνεργάτες μας

Νικολίνα Γυλέκη

Δικηγόρος Αστικού Δικαίου.
Τραπεζικό Δίκαιο.

Βασίλειος Τσορμπατζίδης

Δικηγόρος Αστικού Δικαίου.
GDPR

Ανδρέας Γεωργαλλής

Δικηγόρος Δικαίου Αλλοδαπών

Κυπριανός Παπαλέξης

Δικηγόρος Εργατικού Δικαίου και Δικαίου Αλλοδαπών

Ιωάννης Λαμπρινός

Ασκούμενος δικηγόρος.

Αρχική

Value

Loyalty

Commitment


Επικοινωνήστε μαζί μας!

Phone: +30 210 6437746

Fax: +30 210 3002757

Email: info@vlc-law.gr

    

Το γραφείο μας βρίσκεται:

Κόνιαρη 45 και Λεωφ. Αλεξάνδρας

Αμπελόκηποι, Αθήνα

ΤΚ 11471