Γιατί να μας επιλέξετε

Ανταγωνιστικές Τιμές

Προσφέρουμε value for money υπηρεσίες καθώς παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και πληρωνόμαστε μόνο μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του συμβολαίου αγοραπωλησίας.

Άμεση & Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση

Ξέρουμε πόσο αγχωτική και ιδιόμορφη είναι η διαδικασία αγοράς ενός ακινήτου γι’ αυτό και συνδράμουμε άμεσα σε κάθε στάδιο και είμαστε συνεχώς διαθέσιμοι στον πελάτη.

Εξατομικευμένη Αντιμετώπιση

Αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση αγοραπωλησίας με έμφαση στις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν.

Εμπειρία και Εξειδίκευση στον κλάδο των Ακινήτων

Οι εξειδικευμένοι δικηγόροι του γραφείου μας διαθέτουν πλούσια εμπειρία και έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία πάνω από 200 αγοραπωλησίες.
Υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο μας

Έλεγχος Τίτλων Ιδιοκτησίας

Ελέγχουμε άμεσα τους τίτλους ιδιοκτησίας του ακινήτου που θέλετε να αγοράσετε στο αρμόδιο υποθηκοφυλακείο ή κτηματολογικό γραφείο του δήμου όπου ευρίσκεται το ακίνητο, ώστε να γνωρίζετε αν το ακίνητο που αγοράζετε είναι καθαρό από βάρη και υποθήκες.

Σύνταξη Ιδιωτικού Συμφωνητικού / Προσυμφώνου

Για την προκαταβολή μέρους του τιμήματος με σκοπό τη δέσμευση του ακινήτου από τον αγοραστή είναι απαραίτητη η ορθή σύνταξη ιδιωτικού συμφωνητικού από τον δικηγόρο του γραφείου μας, ώστε να αποφευχθεί η περίπτωση απώλειας των χρημάτων σε περίπτωση που το συμβόλαιο τελικά δεν ολοκληρωθεί.

Επίλυση Νομικών Ζητημάτων του Ακινήτου

Κατά τη διαδικασία της συλλογής των δικαιολογητικών για μια αγοραπωλησία πολλές φορές προκύπτουν τεχνικά αλλά και νομικά προβλήματα. Οι έμπειροι δικηγόροι μας σε συνδυασμό με τους εξειδικευμένους μηχανικούς που συνεργαζόμαστε είναι εδώ για να τα επιλύσουν άμεσα και αποτελεσματικά.

Παράσταση στο Συμβόλαιο

Η άρτια συνεργασία του δικηγόρου με τον συμβολαιογράφο και η παράσταση του πρώτου στο συμβόλαιο είναι ουσιαστική για την αποφυγή τυχόν νομικών ή ακόμη και τυπογραφικών λαθών κατά την υπογραφή του συμβολαίου που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τη μεταβίβαση του ακινήτου.

Μεταγραφή του Συμβολαίου

Δικηγόρος του γραφείου μας αναλαμβάνει στο πλαίσιο της εντολής μας την άμεση μεταγραφή του συμβολαίου στη μερίδα του αγοραστή στο αρμόδιο υποθηκοφυλακείο ή κτηματολογικό γραφείο. Πλέον το ακίνητο έχει αλλάξει ασφαλώς χέρια και η διαδικασία έχει και τυπικά ολοκληρωθεί.
Δείτε ενδεικτικά τι είπαν οι πελάτες που μας προτίμησαν για τις αγοραπωλησίες τουςNikolaos S.

Η κυρία Μπακαμήτσου ανέλαβε να με βοηθήσει στην διαδικασία αγοράς ακινήτου με βάρη, ούτως ώστε να γίνουν όλα όπως πρέπει. Ούσα εξαιρετικά αναλυτική, μεθοδική και πέντε βήμματα πιό μπροστά από τις εξελίξεις, την έφερε εις πέρας χωρίς θέματα, ενώ κατά την διάρκεια της διαδικασίας ένιωθα απολύτως ασφαλής.Panos S.

Ανέθεσα στην κα Μπακαμήτσου να με βοηθήσει με την αγορά ενός διαμερίσματος στην Αθήνα. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά, καθώς ο επαγγελματισμός της αλλά και η γνώση του αντικειμένου δεν άφηναν περιθώρια ανησυχίας. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα για θέματα αγοραπωλησίας ακινήτων.Kostas E.

εξαιρετικοί επαγγελματίες !!! Η κα Μπακαμήτσου με βοήθησε με την αγορά ακινήτου μέσω πλειστηριασμού και τα κατάφερε με απόλυτη επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια ! τήν ευχαριστώ γιά όλα !!!!!Lisa S.

After visiting Greece I knew I wanted to buy property there for my summer vacation. I found Mrs Lina Bakamitsou through internet and asked her to help me with the purchase. She was very helpful and explanatory with the whole procedure and made sure that everything went smoothly from the beginning till the end. The good thing is that she collaborates with trustworthy engineers and notaries, so I was able to do everything from distance! I'm glad I got to choose her as my lawyer!Πάνω από 200 κριτικές 5 αστέρων στο Google
Συχνές Ερωτήσεις

Κατά την πρώτη συζήτηση στο γραφείο μας, θα σας αναλύσουμε όλα τα στάδια της αγοραπωλησίας καθώς και θα πάρουμε τα στοιχεία του ακινήτου ώστε να ξεκινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες ελέγχου και σύνταξης του συμφωνητικού προκαταβολής. Το κόστος του ραντεβού (80€ +ΦΠΑ) εν τέλει αφαιρείται από την τελική μας αμοιβή για την ολοκλήρωση του συμβολαίου.Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι’ αυτό. Το γραφείο μας συνεργάζεται με πολύ έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες μηχανικούς και συμβολαιογράφους, πρόθυμους να αναλάβουν άμεσα να σας εξυπηρετήσουν.Φυσικά και μπορείτε με το ανάλογο κόστος, αν και δεν το προτείνουμε. Πολλές είναι οι περιπτώσεις που είτε εγγράφεται κάποιο βάρος στο ακίνητο στο μεσοδιάστημα από τον έλεγχο τίτλων μέχρι την υπογραφή του συμβολαίου είτε γίνονται λάθη κατά το συμβόλαιο ή την μεταγραφή αυτού με αποτέλεσμα την αδυναμία οριστικής μεταβίβασης ενώ μάλιστα έχει καταβληθεί το τίμημα.Το γραφείο μας εξειδικεύεται σε όλο το φάσμα του δικαίου των ακινήτων όπως στην άρση και εξάλειψη προσημειώσεων υποθήκης, στη δήλωση του ακινήτου στο Κτηματολόγιο, στη διόρθωση προδήλου σφάλματος / αγνώστου ιδιοκτήτη στο Κτηματολόγιο κ.λπ.Διότι παρέχουμε ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, σε ανταγωνιστικές τιμές και με την εγγύηση της εμπειρίας πολλών ετών στο χώρο των ακινήτων. Αφήνουμε τους πολυάριθμους ικανοποιημένους πελάτες να μιλήσουν για εμάς.