Ρευματοκλοπή

ΑΘΩΩΣΗ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ

Αθώωση εντολέα μας για το αδίκημα της ρευματοκλοπής. Το δικαστήριο δέχθηκε ότι δεν υπήρξε παράνομη κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας καθώς η ελαττωμένη κατανάλωση που παρατηρήθηκε από τους αρμοδίους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ ήταν δικαιολογημένη λόγω της αποδεδειγμένης απουσίας του εντολέα μας από το ακίνητο για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Στο δικαστήριο παραστάθηκε η συνεργάτης του γραφείου μας Ευαγγελία Σιαντίδου.

ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ

Όλο και αυξάνονται στις μέρες μας οι περιπτώσεις πολιτών οι οποίοι καλούνται -είτε δικαίως είτε αδίκως- να αντιμετωπίσουν δικαστικώς το αδίκημα της ρευματοκλοπής. Ο ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος είναι αρμόδιος για τον εντοπισμό σχετικών παραβάσεων, χωρίς να μπορεί να διαπιστώσει τον πραγματικό παραβάτη της ρευματοκλοπής, επιρρίπτει την ευθύνη στον τελευταίο κύριο, μισθωτή ή χρήστη του ακινήτου, με αποτέλεσμα πολλοί πολίτες να βρίσκονται ξαφνικά κατηγορούμενοι και να καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά χωρίς απαραίτητα να ευθύνονται οι ίδιοι γι’ αυτά.

ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ

Αθώωση εντολέα μας για το αδίκημα της ρευματοκλοπής κατ' εξακολούθηση. Το δικαστήριο παρά το γεγονός ότι το ρολόι της ΔΕΗ είχε πράγματι παραβιαστεί για χρονικό διάστημα άνω των 4 ετών πείστηκε πως η κατηγορουμένη εντολέας μας και ιδιοκτήτρια του ρολογιού δεν είχε γνώση της παραβίασης.